Стив Меквин

Таг
2Вести

ФИЛМСКИОТ „МУСТАНГ“ НА СТИВ МЕКВИН СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 3,7 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ОЛИВИЈА ЊУТН-ЏОН И РЕЖИСЕРИТЕ МЕНДЕС И МЕКВИН ГИ ДОБИЈА НАЈВИСОКИТЕ КРАЛСКИ ТИТУЛИ