Стив Вај

Таг
3Вести

СТИВ ВАЈ ГО ПОКАЖА СИОТ РАСКОШ НА СВОИТЕ ГИТАРСКИ ВЕШТИНИ

КОНЦЕРТОТ НА СТИВ ВАЈ ПРЕФРЛЕН ОД „КАЛЕ“ ВО „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

ГИТАРСКИОТ ВИРТУОЗ СТИВ ВАЈ ГОСТУВА ВО СКОПЈЕ НА 26 АПРИЛ