Стивен Хокинг

Таг
5Вести

БРИТАНИЈА ИЗДАДЕ МОНЕТА СО ЦРНА ДУПКА ВО ЧЕСТ НА ХОКИНГ

КОЛИЧКАТА И БЕЛЕШКИТЕ НА СТИВЕН ХОКИНГ ПРОДАДЕНИ ЗА НАД МИЛИОН ДОЛАРИ

БОГ НЕ ПОСТОИ, ВЕЛИ СТИВЕН ХОКИНГ ВО ПОСЛЕДНАТА КНИГА

ПАТНИЦИ НИЗ ВРЕМЕТО ПОКАНЕТИ НА КОМЕМОРАЦИЈАТА НА СТИВЕН ХОКИНГ