Стивен Кинг

Таг
3Вести

СИ ОДАМ ОД ФЕЈСБУК ПОРАДИ НАПЛИВОТ НА ЛАЖНИ ВЕСТИ, ВЕЛИ МАЈСТОРОТ НА ХОРОРИ СТИВЕН КИНГ

ЈУАН МЕКГРЕГОР ЌЕ БИДЕ ДЕНИ ТОРЕНС ВО ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА ХОРОР КЛАСИКОТ „СЈАЕЊЕ“

СОВЕТИ ОД СТИВЕН КИНГ КАКО ДА СТАНЕТЕ ПОДОБАР ПИСАТЕЛ