стјуардеса

Таг
2Вести

86-ГОДИШНА АМЕРИКАНКА Е НАЈСТАРАТА СТЈУАРДЕСА НА СВЕТОТ, НАЕСЕН ЌЕ ПРОСЛАВИ 65 ГОДИНИ СТАЖ

СТЈУАРДЕСИ СЕ ИЗБОРИЈА ЗА ПРАВО ДА НЕ НОСАТ КУСИ ЗДОЛНИШТА