Страхил Петровски

Таг
2Вести

СО ВИДЕОИНСТАЛАЦИЈАТА НА СТРАХИЛ ПЕТРОВСКИ ВО ВЕЛЕС, ЗАВРШИЈА ЕВРОПСКИТЕ ДЕНОВИ НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО

ВИЗУЕЛНИОТ УМЕТНИК СТРАХИЛ ПЕТРОВСКИ СО ИЗЛОЖБАТА „ЕХОА ОД ИДНИНАТА“ ВО МАЛА СТАНИЦА