стрес

Таг
12Вести

МЕМИЊАТА ПОМАГААТ ВО СПРАВУВАЊЕТО СО ПАНДЕМИСКИОТ СТРЕС, ВЕЛИ АМЕРИКАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ

ЛЕКАРИТЕ ВО БРИСЕЛ ЌЕ ПРЕПИШУВААТ ПОСЕТИ НА МУЗЕИ ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА СТРЕСОТ ВО ПАНДЕМИЈАТА

НАПНАТИ ФУДБАЛСКИ НАТПРЕВАРИ ГО ЗГОЛЕМУВААТ РИЗИКОТ ОД СРЦЕВ УДАР, ВЕЛАТ ГЕРМАНСКИ НАУЧНИЦИ

ФИЛМСКАТА ИНДУСТРИЈА ЌЕ МОЖЕ ДА ГО МЕРИ НИВОТО НА СТРЕС ЗА ДА ЈА ОДРЕДИ ЦЕЛНАТА ПУБЛИКА