стрипови

Таг
3Вести

В САБОТА ЌЕ СЕ ДЕЛАТ БЕСПЛАТНИ СТРИПОВИ ВО „БУНКЕР“

ДОНКИХОТОВСКИ Е ВО ДРЖАВАВА ДА СЕ ЗАНИМАВАШ СО СТРИП, ВЕЛИ ВАНЕ ТРАЈКОВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СТРИП ЦЕНТАРОТ

„ОДМАЗДНИЦИТЕ“ ВО ФОКУСОТ НА ЛОНДОНСКИОТ КОМИК КОН (ФОТОГАЛЕРИЈА)