„ОДМАЗДНИЦИТЕ“ ВО ФОКУСОТ НА ЛОНДОНСКИОТ КОМИК КОН (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Лондон, (Скај)

Обожавателите на Марвел, особено на „Одмаздниците“, беа во фокусот на лондонскиот Комик кон. Покрај Капетан Америка, доминираа и Спајдермен, Бетмен, Џокер, Нинџа желки, Аладин, но не изостанаа ни ликовите од „Игра на тронови“.

Во организација на ЕксСиел, собирот е еден од светските настани кои ја слават поп културата, вклучувајќи стрип, видеоигри, анимација, филм и телевизија.