струја

Таг
2Вести

СЕВИЛЈА ИМА 48.000 ПОРТОКАЛОВИ ДРВЈА И ЌЕ ПОЧНЕ ОД ОВОШЈЕТО ДА ПРОИЗВЕДУВА СТРУЈА

ИЛОН МАСК ГО ДОБИ ОБЛОГОТ, НАЈГОЛЕМАТА БАТЕРИЈА НА СВЕТОТ ПОЧНА ДА ДИСТРИБУИРА СТРУЈА