Струшките вечери на поезијата

Таг
4Вести

ПРОМОЦИЈА НА ПОЕТСКА КНИГА ОД ЈОВИЦА ИВАНОВСКИ НА 24 АПРИЛ ВО СКОПЈЕ

Лауреатот на Струшки вечери на поезијата Влада Урошевиќ засади дрво во паркот на поезијата

ПЕСНАТА „КУКЛИЦИ“ НА АНДРЕЈ АЛ-АСАДИ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА „ЕНХАЛОН“ НА 61. СТРУШКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА

ИВА ДАМЈАНОВСКИ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“ НА СТРУШКИТЕ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА