СЦ Борис Трајковски

Таг
3Вести

В СРЕДА СЕ ОТВОРА ЛИЗГАЛИШТЕТО ВО СЦ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

В ПЕТОК СЕ ОТВОРА НОВАТА СЕЗОНА ВО АКВА ПАРКОТ ВО СКОПЈЕ