СЦЕНАРИСТОТ НА КАНСКИОТ ПОБЕДНИК ОД 2011, „БЕШЕ ЕДНАШ ВО АНАДОЛИЈА“, ДОАЃА ВО СКОПЈЕ НА „ПРО-ЗА БАЛКАН“