сценаристи

Таг
2Вести

СЦЕНАРИСТИТЕ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ПОТПИШАА ДОГОВОРИ СО „НЕТФЛИКС“

НАЈМОЌНИТЕ ФИЛМСКИ ПРОДУКЦИИ ИМ НУДАТ 200 МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА СЦЕНАРИСТИТЕ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“