студио Гибли

Таг
2Вести

АНИМИРАНИТЕ ФИЛМОВИ НА „ГИБЛИ“ ОД СЛЕДНИОТ МЕСЕЦ НА „НЕТФЛИКС“

АНИМЕ СВЕТОТ НА ФИЛМСКОТО СТУДИО „ГИБЛИ“ ЌЕ ДОБИЕ СВОЈ ЗАБАВЕН ПАРК ВО ЈАПОНИЈА