студнети

Таг
2Вести

СРЕДНОШКОЛЦИТЕ И СТУДЕНТИТЕ СО ГОЛЕМ ИНТЕРЕС ЗА ИЗЛОЖБИТЕ ВО МСУ

„ТАНЦ ФЕСТ“ ЈА НОСИ ПРОГРАМАТА „СПОДЕЛИ“ СО 100 ТАНЧАРИ ВО ШТИП