судир

Таг
2Вести

„ХЈУНДАИ“ ГО ДИЗАЈНИРАШЕ ПРВОТО СРЕДИШНО ПОСТАВЕНО ВОЗДУШНО ПЕРНИЧЕ

ГЕРМАНСКА КОМПАНИЈА РАЗВИ СТРАНИЧНИ ВОЗДУШНИ ПЕРНИЦИ ЗА АВТОМОБИЛИ