Сунчица Уневска

Таг
5Вести

СУНЧИЦА УНЕВСКА СО ТРЕТА КНИГА ФИЛМСКИ РЕЦЕНЗИИ, „ДУХ ВО ШКОЛКА“

„ФИЛМСКИ ВЕЛИКАНИ“ – НОВА КНИГА НА СУНЧИЦА УНЕВСКА СО ИНТЕРВЈУА

КРИТИЧАРКАТА СУНЧИЦА УНЕВСКА ВО ЖИРИТО ЗА АРАПСКИ ФИЛМОВИ НА КАНСКИОТ ФЕСТИВАЛ

КОНЦЕРТИ, ИЗЛОЖБИ И ПРОМОЦИЈА НА КНИГА НА СУНЧИЦА УНЕВСКА НА 9. РОДЕНДЕН НА УМЕТНОСТА ВО МКЦ

СУНЧИЦА УНЕВСКА ОБЈАВИ ВТОРА КНИГА ФИЛМСКИ РЕЦЕНЗИИ „МАКЕДОНСКА САГА“