Супер Марио

Таг
4Вести

„СУПЕР МАРИО“ СТАНА АНИМИРАН ФИЛМ СО РЕКОРДНА ЗАРАБОТКА НА ПРЕМИЕРАТА

„НИНТЕНДО“ ГО ИЗГРАДИ СВЕТОТ НА СУПЕР МАРИО ВО РЕАЛНОСТА ВО ВИД НА ПАРК ОД 550 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

„НИНТЕНДО“ ЌЕ ПРАВИ АНИМИРАН ФИЛМ ЗА СУПЕР МАРИО