суперхерој

Таг
2Вести

ЗАКАРИ ЛИВИ ЈАДЕЛ НАД 3.500 КАЛОРИИ ДНЕВНО ЗА ДА СТАНЕ СУПЕРХЕРОЈОТ ШАЗАМ

БЕТМЕН СЛАВИ 80 ГОДИНИ – ЌЕ СЕ ОДБЕЛЕЖИ ВО 1.000. БРОЈ НА „ДЕТЕКТИВ КОМИКС“