сурфање

Таг
6Вести

ШЕСТ ГОДИНИ ПО ТЕШКАТА ПОВРЕДА НА МОЗОКОТ, АВСТРАЛИЕЦОТ ОВЕН РАЈТ ГО ОСВОИ ПРВИОТ ОЛИМПИСКИ МЕДАЛ ВО СУРФАЊЕ

БИОЛУМИНИСЦЕНТНИ БРАНОВИ НАПРАВИЈА РЕТКО СВЕТЛОСНО ШОУ ВО КАЛИФОРНИЈА

СРЕДЕ КАЛИФОРНИСКА ПУСТИНА ЌЕ СЕ ГРАДИ НАЈГОЛЕМИОТ ВЕШТАЧКИ БРАН ЗА СУРФАЊЕ НА СВЕТОТ

ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО ЌЕ ПРЕТСТАВАТ НОВИ СПОРТОВИ, А СО НИВ И НОВИ СПОРТСКИ ЅВЕЗДИ

ОЛИМПИЈАДАТА ВО ПАРИЗ ЌЕ СЕ ОДРЖУВА И 15.700 КИЛОМЕТРИ ПОДАЛЕКУ НА ТАХИТИ

И КУЧИЊАТА ЗНААТ ДА СУРФААТ И ИМААТ СВОЕ НАТПРЕВАРУВАЊЕ