сурогат мајка

Таг
3Вести

ВО ПОДРУМСКА КЛИНИКА ВО КИЕВ ДЕНОНОЌНО СЕ ГРИЖАТ ЗА 21 БЕБЕ РОДЕНИ ОД СУРОГАТ МАЈКИ

РОБИ ВИЛИЈАМС ГО ДОБИ ЧЕТВРТОТО ДЕТЕ, ВТОРО ОД ИСТА СУРОГАТ МАЈКА

РОБИ ВИЛИЈАМС ГО ДОБИ ТРЕТОТО ДЕТЕ ПРЕКУ СУРОГАТ МАЈКА