суштество

Таг
3Вести

ОТКРИЕНИ ФОСИЛИ НА НАЈГОЛЕМИОТ РЕПТИЛ КОЈ НЕКОГАШ ПЛИВАЛ ВО МОРИЊАТА

РЕШЕНА МИСТЕРИЈАТА НА 500 МИЛИОНИ ГОДИНИ СТАРОТО СУШТЕСТВО БЕЗ АНУС

ВО АВСТРАЛИЈА ОТКРИЕНО ПРВОТО СУШТЕСТВО СО НАД 1.000 НОЗЕ