Свалбард

Таг
3Вести

СВАЛБАРД – МЕСТО КАДЕ ШТО СЕКОЈ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ, А ПОЛАРНИТЕ МЕЧКИ СЕ ПОБРОЈНИ ОД ЛУЃЕТО

ПОДЗЕМНИОТ СЕФ НА СЕМИЊА ВО НОРВЕШКА СЕГА ЧУВА ЕДЕН МИЛИОН ПРИМЕРОЦИ