„сваровски“

Таг
4Вести

РАПЕРКАТА ДОЏА КЕТ ПОКРИЕНА СО ЦРВЕНА БОЈА И 30.000 КРИСТАЛИ НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО ПАРИЗ

„СВАРОВСКИ“ ПОСТАВИ КАРУСЕЛ СО 15 МИЛИОНИ КРИСТАЛИ ВО АВСТРИЈА

ШЕСТ ПАРИСКИ ФОНТАНИ РЕСТАВРИРАНИ СО „СВАРОВСКИ“ КРИСТАЛИ

ЕЛКАТА НА РОКФЕЛЕР СВЕТНА СО 50.000 СИЈАЛИЧКИ И ЅВЕЗДА „СВАРОВСКИ“