светлосна инсталација

Таг
2Вести

СКОПСКИОТ ФЕСТИВАЛ НА СВЕТЛИНАТА ВО ПОСКРОМНО ИЗДАНИЕ ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

КЕЛНСКАТА КАТЕДРАЛА ОСВЕТЛЕНА ВО ЧЕСТ НА 100 ГОДИНИ ОД КРАЈОТ НА ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА