АНСАМБЛОТ „СВЕТЛОСТ+ОДРОН РИТУАЛ ОРКЕСТРА“ ВО СВОЈОТ ПРВ ОБИД ДОБИ ШАНСА ДА СВИРИ НА СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ