Светска галерија на карикатури

Таг
2Вести

„ОСТЕН“ СЛАВИ 50 ГОДИНИ ОД СВЕТСКАТА ГАЛЕРИЈА НА КАРИКАТУРИ

СО ИЗЛОЖБИ, КНИГИ И ДОКУМЕНТАРЕЦ „ОСТЕН“ СЛАВИ 50 ГОДИНИ ОД СВЕТСКАТА ГАЛЕРИЈА НА КАРИКАТУРИ