ПОЧНУВА 50. ИЗДАНИЕ НА СВЕТСКАТА СЕРИЈА ВО ПОКЕР – СЕКОЈ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВИ И ДА ОСВОИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ