Светско фудбалско првентсво

Таг
2Вести

СТУДИОТО НА ЗАХА ХАДИД ГО ИЗГРАДИ ПРВИОТ НОВ СТАДИОН ЗА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО КАТАР

ПИЈТЕ ШПРИЦЕР МЕСТО ГАЗИРАНИ ПИЈАЛОЦИ ЗА ДА НЕ СЕ ЗДЕБЕЛИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО