светско културно наследство

Таг
3Вести

УНЕСКО ЗАШТИТИ ФАРМА ЗА ПАСТУВИ ВО ЧЕШКА СТАРА 440 ГОДИНИ

ОСУМ ЗГРАДИ НА ФРЕНК ЛОЈД РАЈТ ПРИЗНАТИ ОД УНЕСКО ЗА СВЕТСКО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО

ДРЕВНИОТ ГРАД ВАВИЛОН МЕЃУ НОВИТЕ ИМИЊА НА ЛИСТАТА НА СВЕТСКОТО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА УНЕСКО