Таџ Махал

Таг
7Вести

ТАЏ МАХАЛ СЕ ОТВОРА ПО ТРИ МЕСЕЦИ, МЕСТО 80.000 ЌЕ МОЖАТ ДА ВЛЕЗАТ 5.000 ЛУЃЕ НА ДЕН

УБАВИНАТА НА ТАЏ МАХАЛ ГИ ЗАНЕМЕ И ДОНАЛД И МЕЛАНИЈА ТРАМП

ИНДИЈА ГО ОГРАНИЧИ БРОЈОТ НА ТУРИСТИ ЗА ДА ГО ЗАЧУВА ТАЏ МАХАЛ