МЕСТО ДА ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЈА И ПАЃАМ ВО ДЕПРЕСИЈА, РЕШИВ ДА ПРАВАМ НОВ АЛБУМ, ВЕЛИ ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ