Тајм

Таг
3Вести

ТЕЈЛОР СВИФТ ЖЕСТОКО ЈА НАПАДНА МУЗИЧКАТА ИНДУСТРИЈА ОТКАКО БЕШЕ ПРОГЛАСЕНА ЗА ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА

АКТЕРОТ ЕЛИОТ ПЕЈЏ Е ПРВИОТ ТРАНСРОДОВ МАЖ НА НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА НА „ТАЈМ“

„ТАЈМ“ ИЗБРА 15-ГОДИШНА ИНОВАТОРКА ЗА ДЕТЕ НА ГОДИНАТА