Тајван

Таг
6Вести

ЌЕ СЕ ПРОДАВА НАЈВРЕДНАТА КОЛЕКЦИЈА ВИНА НА СВЕТОТ, ЌЕ ИМА ШИШИЊА И ОД 200.000 ДОЛАРИ

„КАЈМАК“ ВО ТАЈВАН СЕ ВИКА „ДУЕТ ВО СТРАСТ“, МАНЧЕВСКИ ЦЕЛ ЧАС ДАВАШЕ АВТОГРАМИ

ТАЈВАН ГО ДОБИ НАЈГОЛЕМИОТ ЦЕНТАР ЗА УМЕТНОСТИ ВО СВЕТОТ, СО ПОВРШИНА ОД 140.000 КВАДРАТНИ МЕТРИ

ЗВУЧНИК ШТО ЕМИТУВАЛ АНТИКОМУНИСТИЧКА ПРОПАГАНДА ВО ТАЈВАН ПРЕТВОРЕН ВО УМЕТНИЧКО ДЕЛО

ВО ТАЈВАН СНИМЕНО ВИНОЖИТО КОЕ ТРАЕЛО ДЕВЕТ ЧАСА