ХАМИД ДРЕЈК СО КОНЦЕРТ ПОСВЕТЕН НА АЛИС КОЛТРЕЈН ВЕЧЕРВА НА 41. СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ