Таксират

Таг
44Вести

ПРОВОКАТИВНИОТ ХРВАТСКИ БЕНД „ЛЕТ 3“ Е ПРВИОТ ПОТВРДЕН УЧЕСНИК НА 25. ТАКСИРАТ

24. ТАКСИРАТ ЌЕ СПОИ ХИП-ХОП, МЕТАЛ И ТЕХНО ВЕЧЕРВА ВО „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

КОМПЛЕТИРАНА ЛИСТАТА УЧЕСНИЦИ НА 24. ТАКСИРАТ, 12 ИМИЊА ЌЕ НАСТАПАТ НА ДВЕ БИНИ

ТАКСИРАТ И Д ФЕСТИВАЛ НОМИНИРАНИ ЗА НАЈДОБРИ ЕВРОПСКИ ФЕСТИВАЛИ

СРПСКОТО ДУО „БУЧ КЕСИДИ“ Е ТРЕТИОТ УЧЕСНИК НА 24. ТАКСИРАТ

ГЕРМАНСКИТЕ МЕТАЛ ЛЕГЕНДИ „СОДОМ“ СЕ ПРВИТЕ УЧЕСНИЦИ НА 24. ТАКСИРАТ

ОД МЕТАЛ ДО ТЕХНО – ТАКСИРАТ СЕ ВРАЌА ПО ЕДНА ГОДИНА ПАУЗА

ТАКСИРАТ ПРВПАТ ВО МАКЕДОНИЈА ЈА НОСИ СВЕТСКАТА ЅВЕЗДА НА ТЕХНОТО БОРИС БРЕЈЧА

23. ИЗДАНИЕ НА ТАКСИРАТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 7 ДЕКЕМВРИ, „ПАРТИБРЕЈКЕРС“ ПРВО ПОТВРДЕНО ИМЕ

„ТАКСИРАТ 23“ НАЈАВЕН СО КОНЦЕРТОТ НА ТРИКИ ВО ОКТОМВРИ