Тамара Грујеска

Таг
2Вести

ПОДАРОЦИ ЗА ДЕЦАТА ЌЕ СЕ ДЕЛАТ ВО ДОЈРАН НА НОВОГОДИШНАТА ЗАБАВА ВО ПАРКОТ

ТАМАРА ГРУЈЕСКА ЈА ОДРЖА ПРВАТА ПРОБА НА ДЕТСКАТА ЕВРОВИЗИЈА ВО НИЦА