Тамара Јолевска-Попов

Таг
2Вести

„МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ИСПИША ИСТОРИЈА КАКО ПРВ ДОКУМЕНТАРЕЦ СО ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА ОСКАР

ТАМАРА ЈОЛЕВСКА-ПОПОВ ЈА ПРОМОВИРА СВОЈАТА ВТОРА ЗБИРКА РАСКАЗИ