„Танец“

Таг
14Вести

„КАРМИНА БУРАНА“ ВЕЧЕРВА ВО ОПЕРАТА, НА 14 ДЕКЕМВРИ ЗАЕДНИЧКИ КОНЦЕРТ НА НОБ И „ТАНЕЦ“

ВНУКАТА НА ВАСКА ИЛИЕВА СЕ РАСПЛАКА КОГА ЈА ПРИМИ ПЛАКЕТАТА ОД „ТАНЕЦ“ ЗА БАБА Ѝ НА КОНЦЕРТОТ ВО НЕЈЗИНА ЧЕСТ

„ТАНЕЦ“ ЌЕ НАСТАПИ ВО СТРУГА НА 2 НОЕМВРИ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ „ТАНЕЦ НИЗ ТАТКОВИНАТА“

ОДЛОЖЕНИОТ КОНЦЕРТ НА „ТАНЕЦ“ ЗА ВАСКА ИЛИЕВА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 9 НОЕМВРИ ВО ДОМ НА АРМ ВО СКОПЈЕ

ОВАЦИИ ЗА „ТАНЕЦ“ И НОБ КОИ УНИКАТНО ГИ СПОИЈА КЛАСИКАТА И ФОЛКЛОРОТ НА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

ФОЛКЛОРНО-КЛАСИЧНА СИМБИОЗА НА „ТАНЕЦ“ И НАЦИОНАЛНАТА ОПЕРА И БАЛЕТ ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ

„ТАНЕЦ“ И ОРКЕСТАРОТ НА НОБ ЌЕ ГИ СПОЈАТ НАРОДНОТО И КЛАСИКАТА НА ЗАЕДНИЧКИ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

„ТАНЕЦ“ ЈА ЗАОКРУЖУВА УСПЕШНАТА СЕЗОНА СО НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ ВО НОБ

„ТАНЕЦ“ И ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ЗА ПРВПАТ СО ЗАЕДНИЧКИ КОНЦЕРТ