Танц фест

Таг
12Вести

19. ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ПОЧНУВА СО ХОЛАНДСКАТА ПРЕТСТАВА „ТАЛЕНТИ ВО ДВИЖЕЊЕ“

ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ 18. РОДЕНДЕН СО ТРИ ПРЕТСТАВИ ВО МНТ

СКАПИНО БАЛЕТ ОД РОТЕРДАМ ВЕЧЕРВА ГОСТУВА СО ДВЕ ДЕЛА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

ТАНЦ ФЕСТ ЗАТВОРА СО ФРАНЦУЗИНОТ ДИЈАНОР И ПРЕТСТАВА НА АДРИЈАНА ДАНЧЕВСКА

ХРВАТСКИ ГОСТИ, ТАНЦОВ ФИЛМ И СОЛО ПРЕТСТАВА ВЕЧЕРВА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

ТАНЦ ФЕСТ ЈА ДОДЕЛИ ГОДИНАШНАТА НАГРАДА МЕНАДА ЗА МЛАД УМЕТНИК НА МАТЕА КИСЕЛИЧКА

ТАНЦ ФЕСТ ПОЧНУВА СО СЛОВЕНЕЦОТ КРАЈНЧАН И ПРЕМИЕРА НА ДАНЧЕВСКА

16. ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ДЕНЕС И УТРЕ НА ОТВОРЕНО ВО ПАРКОТ КАЈ МКЦ

СТЕФАНИЈА ГАШТАРСКА ЈА ДОБИ НАГРАДАТА МЕНАДА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ЗА НАЈДОБАР МЛАД УМЕТНИК

15. ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ СЕ ЗАТВОРА СО КИНЕСКАТА ПРЕТСТАВА НА РИСИМКИН