СОЛ, САУНА И ПОЛАРНИ НОЌИ – ЕВРОПСКИ ПРЕСТОЛНИНИ НА КУЛТУРАТА ВО 2024 СЕ ВО АВСТРИЈА, ЕСТОНИЈА И НОРВЕШКА