тасмански ѓавол

Таг
2Вести

ВО АВСТРАЛИЈА РОДЕНИ ПРВИ ТАСМАНИСКИ ЃАВОЛИ ПО ПОВЕЌЕ ОД 3.000 ГОДИНИ

ТАСМАНСКИТЕ ЃАВОЛИ СЕ ВРАТИЈА ВО АВСТРАЛИЈА 3.000 ГОДИНИ ОТКАКО ИСЧЕЗНАЛЕ