ПРЕТСТАВАТА „МАЦ, МАЦ!“ НА ФИЛИП ПЕТКОВСКИ СО НАГРАДА НА ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ ВО ПРИШТИНА