театарски претстави

Таг
3Вести

ТЕАТАРСКИ ВИКЕНД СО БЕЛГРАДСКА „ДИВО МЕСО“ И СЛОВЕНЕЧКА „ХЕРОИНИ“ НА АЛЕКСАНДАР ПОПОВСКИ

МОТ ИМА ОБВРСКА ДА СОЗДАВА ПУБЛИКА ПРЕКУ ЦЕЛА ГОДИНА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА МКЦ, РУСЕ АРСОВ

АРХИТЕКТИ ОД ЊУЈОРК ПРЕДЛАГААТ ТЕАТАРСКИ ПРЕТСТАВИ ДА СЕ ОДРЖУВААТ ВО КОНТЕЈНЕРИ