Технолошко-металуршки факултет

Таг
3Вести

АВТЕНТИЧНОСТ Е ТЕМАТА НА ГОДИНАШНАТА МОДНА РЕВИЈА НА СТУДЕНТИТЕ НА ТЕХНОЛОШКО-МЕТАЛУРШКИОТ ФАКУЛТЕТ

СТУДЕНТИТЕ ОД ТЕХНОЛОШКО-МЕТАЛУРШКИ ФАКУЛТЕТ СО ИЗЛОЖБА НА ДИЗАЈНИ ИНСПИРИРАНИ ОД ФРАНЦУСКИОТ ПИСАТЕЛ МОЛИЕР

ИДНИНАТА Е ОДРЖЛИВА БЕШЕ ТЕМАТА НА 21. МОДНА РЕВИЈА НА СТУДЕНТИТЕ НА ТЕХНОЛОШКО-МЕТАЛУРШКИ ФАКУЛТЕТ (ВИДЕО)