Тејк дет

Таг
2Вести

РОБИ ВИЛИЈАМС ЌЕ СЕ ОБЕДИНИ СО „ТЕЈК ДЕТ“ ЗА ВЕЧЕРАШНИОТ ОНЛАЈН НАСТАП

„ТЕЈК ДЕТ“ ЈА ОТКАЖА СВЕТСКАТА ТУРНЕЈА ЗА 30-ГОДИШНИНАТА