телефон

Таг
4Вести

ВОТСАП ГИ МЕНУВА ПРАВИЛАТА, ВЕЌЕ НЕМА ДА СЕ ГЛЕДААТ ТЕЛЕФОНСКИТЕ БРОЕВИ

30 ГОДИНИ ОД ПРВИОТ СМС – НА ВРВОТ НА ПОПУЛАРНОСТА СЕ ИСПРАЌАЛЕ 200.000 ПОРАКИ СЕКОЈА СЕКУНДА

ЊУЈОРК СЕ ОТКАЖА ОД ТЕЛЕФОНСКИТЕ ГОВОРНИЦИ И ГИ ЗАМЕНИ СО ДИГИТАЛНИ КИОСЦИ