телевизор

Таг
2Вести

„ШЈАОМИ“ ГО ПРЕТСТАВИ ПРВИОТ ПРОВИДЕН ТЕЛЕВИЗОР НА СВЕТОТ

ДЕЦАТА ОД ПОСИРОМАШНИТЕ СЕМЕЈСТВА ТРОШАТ ПОВЕЌЕ ВРЕМЕ ПРЕД ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ