тематски парк

Таг
4Вести

ХРВАТ ГО ПРЕТВОРА СВОЈОТ ДОМ ВО БОЖИЌЕН ТЕМАТСКИ ПАРК СО ПЕТ МИЛИОНИ СВЕТИЛКИ

ГОДЗИЛА ВО „ПРИРОДНА ГОЛЕМИНА“ Е ГЛАВНА АТРАКЦИЈА НА НОВ ТЕМАТСКИ ПАРК ВО ЈАПОНИЈА

ТЕМАТСКИ ПАРК ВО ТАЈЛАНД СОЗДАВА НЕВЕРОЈАТНИ „ЛЕДЕНИ“ СКУЛПТУРИ ОД БЕЛ ПЕСОК (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ЛАНСИРАН НОВИОТ ТЕМАТСКИ ПАРК „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)